TALVE-BUFFET
Centennial Hotel Tallinn kokad pakuvad buffet-stiilis talvist õhtusööki. Menüüsse kuuluvad jõuluaja armastatud road, mis valmivad Eesti toiduvalmistamise traditsioonide järgi.
JÕULUJOOK
- Hõõgvein rosinate ja mandlitega
EELROAD
- Tervelt küpsetatud lõhe sidrunitega
- Õlis küpsetatud krevetid, dipikaste
- Marineeritud rannakarbiliha fenkoliga
- Pardimaksapasteet ja tšilline õunamoos
- Laavagrillil küpsetatud kanavardad
- Veiseliharöst remulaadikastmega
SALATID
- Roheline merekapsasalat ubade ja seesamiga
- Röstitud peedi-kitsejuustusalat mangoldiga
PEAROAD
- Meega küpsetatud pardikoivad hautatud punakapsaga
- Magus-hapu sea ribiliha rosmariini ja tähtaniisiga
- Verivorstikesed isetehtud pohlamoosiga
- Grillitud aedviljad ratatouille stiilis
- Juustu-kartuligratään ja praetud seened
DESSERDID
- Brüleekreemid ja minikoogid
- Šokolaadivahu-piparkoogi dessert marjadega
- Värsked puuviljad ja käsitööküpsised
- Hallitusjuustud näkileibadega